FireProtect 2 geëerd met een eervolle GIT Security Award 2024

FireProtect 2 récompensé par un Honorable GIT Security Award 2024
Eric Cooremans

FireProtect 2 van Ajax Systems, een draadloze brandmelder met hitte-, rook- en CO-sensoren, heeft de gewaardeerde GIT Security Award 2024 gewonnen. Het product werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Brandbeveiliging.

FireProtect 2 is ontworpen om te voldoen aan EN 14604 en EN 50291 en is de volgende generatie Ajax-branddetectoren, die een nieuw technologieniveau op het gebied van brandveiligheid biedt. De unieke rookkamer van de detectoren vereist geen regelmatige reiniging, de dual-spectrumsensor onderscheidt rook van stoom, de thermistor reageert snel op brandende synthetische materialen en geavanceerde software minimaliseert valse alarmen.

Het ontwerp, de lay-out en de instellingen van de app maken het installeren van FireProtect 2 snel en eenvoudig. De detector kan standalone werken of als onderdeel van het Ajax-systeem, en communiceert met de hub via het Jeweller-radioprotocol (tot 1700 m).

We zijn verheugd om opnieuw de GIT Security Award te ontvangen, dit keer voor onze nieuwe branddetectieoplossing. Aangemoedigd door wereldwijde standaarden en best practices ontwikkelden Ajax-ingenieurs een gepatenteerde rookkamer voor FireProtect 2, ontworpen zonder enige mogelijkheid van besmetting die de detectie zou kunnen beïnvloeden. Uitgerust met een optische sensor met dubbel spectrum en het gepatenteerde HazeFlow 2-rookdetectiealgoritme, garandeert FireProtect 2 zowel de ultieme snelheid als nauwkeurigheid van branddetectie en markeert het een nieuw technologisch niveau op het gebied van brandveiligheid in woningen.
Valentine Hrytsenko, CMO van Ajax Systems
De GIT Security Award is een jaarlijkse door lezers gekozen prijs, uitgereikt door Wiley-VCH Publishing. Lezers en gebruikers van hun verschillende tijdschriften stemmen, samen met andere marktdeelnemers over de hele wereld, online om de producten te selecteren met de meest significante innovatie, het beste gebruik en het sterkste unieke verkoopvoorstel. Vorig jaar werd de MotionCam Outdoor-detector van Ajax ook erkend als een van de winnaars van de GIT Security Award 2023.

laat een reactie achter
All comments are moderated before being published. Lees ons privacybeleid en onze servicevoorwaarden.

Gerelateerde berichten

  • Ajax nouvelle logique de système : Ajax espace.

    Ajax nieuwe systeemlogica: met Ajax spatie.

  • Photo par calendrier : nouvelle fonction pour les détecteurs MotionCam (PhOD)

    Photo par calendrier : nouvelle fonction pour les détecteurs MotionCam (PhOD)

  • Ajax Systems remporte deux prix dans le cadre des SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards aux États-Unis

    Ajax Systems wint twee prijzen bij de SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards in de Verenigde Staten