Comfort en veiligheid in één aanraking

LightSwitch combineert de betrouwbaarheid van een professioneel beveiligingssysteem met een doordachte gebruikerservaring. Het gehele oppervlak van het paneel is gevoelig voor aanraking en zelfs voor de nadering van de hand (op een afstand van 15 mm). Dankzij de zachte achtergrondverlichting kan LightSwitch in het donker worden gebruikt. De eenvoudige lichtschakelaar kan meer doen dan verlichtingsarmaturen aanzetten. Het kan ook de aanwezigheid van de eigenaar simuleren en gordijnen of rolluiken op afstand bedienen met behulp van automatiseringsscenario's.

Echte slimme functies

De LightSwitch maakt het mogelijk om het verlichtingsconcept te perfectioneren. Het is geen simpele klassieke schakelaar, hoewel hij eenvoudig te configureren en te gebruiken is, wat typerend is voor een Ajax-product.

Beveiliging op hoog niveau:

Aanwezigheidssimulatie, verlichting gaat aan bij inbraakdetectie, verlichting gaat aan bij branddetectie

  • Aanwezigheidssimulatie

    Stel een schema in om de huisverlichting aan en uit te doen wanneer u weg bent, op vakantie of op zakenreis bent.

  • De lichten gaan aan wanneer er een inbraak wordt gedetecteerd

    LightSwitch kan verlichting aanzetten als reactie op een alarm. Het licht zal indringers afschrikken en het risico op systeemsabotage aanzienlijk verminderen.

  • Lichten gaan aan als er brand wordt gedetecteerd

    In geval van brand vereenvoudigt de goed verlichte installatie de evacuatie en kunnen de vlammen tijdig worden gelokaliseerd, waardoor grote schade wordt vermeden.

Een persoonlijk aanbod? een vraag ?

Wenst u een gepersonaliseerde offerte? neem contact met ons op via onderstaand formulier en we doen u graag een persoonlijk aanbod.

Ajax MotionProtect - Techniconcept Security