Hoe werkt het Ajax alarmsysteem?

Bescherming slechts een klik verwijderd

Het Ajax beveiligingssysteem is eenvoudig te installeren in uw appartement, huis of kantoor. Door voor Ajax te kiezen, krijgt u ingebouwde bescherming die eenvoudig te beheren en fraudebestendig is en direct reageert op aanvallen.

Reageert op vuur, water en ongewenste gasten

Ajax beperkt zich niet tot één taak. In plaats daarvan doet Hij er drie tegelijk. Het systeem waarschuwt gebruikers onmiddellijk als het een inbraak, rook of overstroming detecteert. Bovendien ondersteunt het bewakingscamera's van derden, waardoor Ajax een allesomvattend beveiligingscentrum is.

 

 

  • Bescherm toegangspunten en bewaak vensters

  • Voorkomt brand en koolmonoxidevergiftiging

  • Voorkomt overstromingen

  • Automatiseringsscenario

  • Stream IP-camerabewakingsvideo naar uw smartphone

  • Integratie van detectoren van derden

Slim bedieningspaneel

Ajax-hub

Hub Ajax is de centrale eenheid van het systeem. Het maakt gebruik van ons gecodeerde radioprotocol, Jeweler, om verbinding te maken met detectoren en deze te bewaken. De hub stuurt direct waarschuwingen via sms, push notificatie of telefoontje.

  • Heeft meerdere communicatiekanalen voor het verzenden van alarmen - Ethernet, Wi-Fi, 2G/3G/LTE

  • Maximaal 200 gebruikers kunnen het systeem beheren

  • Bij stroomuitval kan het systeem tot 16 uur werken

  • Het systeem kan tot 200 apparaten aansturen

Detectoren

Ajax-detectoren

Ajax detectoren herkennen nauwkeurig bewegingen, deurbewegingen en glasbreuk. Ze detecteren rook en temperatuurstijgingen, evenals overstromingen. Dit alles terwijl de omgevingstemperatuur wordt bewaakt.

Brand detectoren

Ajax FireProtect

draadloze rookmelder

Ajax-cloud

Cloud

De Cloud server verbindt je hub met je smartphone. Hiermee kan het Ajax-systeem direct alarmmeldingen geven, eenvoudig worden geconfigureerd en internetupdates ontvangen die het systeem steeds veiliger maken.

Bediend door uw smartphone Het beheer van het Ajax-systeem is net zo eenvoudig als het gebruik van elk modern apparaat. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of laptop met internet. Je kunt op vakantie gaan, laat op je werk blijven of een lange sabbatical nemen. Wat er ook gebeurt, u kunt er zeker van zijn dat thuis alles in orde is.

Beschikbaar in App Store -compatibel vanaf iOS 11.0

Beschikbaar op compatibele Google Play vanaf Android 4.4

Verbinding met de bewakingscentrale op afstand

Het Ajax-systeem werkt met centrale meldkamers over de hele wereld. Zodra het alarm afgaat, kunnen bewakers binnen enkele minuten ter plaatse zijn om het gevaar te elimineren. U kunt een bedrijf bij u in de buurt kiezen en rechtstreeks vanuit de mobiele app een aanvraag indienen.

Ajax-systemen

Bescherm uzelf en uw huis