Ajax Systems wint twee prijzen bij de SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards in de Verenigde Staten

Ajax Systems remporte deux prix dans le cadre des SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards aux États-Unis
Eric Cooremans

De beste producten worden aangekondigd op het toonaangevende brancheportaal, nadat ruim 1.800 beveiligingsprofessionals hebben deelgenomen aan een online stemming

Ajax Systems is verheugd aan te kondigen dat zijn FireProtect 2 (Hitte/Rook/CO) draadloze branddetector is verkozen tot Beste Product in de categorie Brand- en Levensveiligheid en dat de MotionCam Outdoor (PhOD)-detector is genomineerd als beste product in de Inbraakdetectie en Perimeter Security-categorie bij de SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards in de Verenigde Staten.

De SecurityInfoWatch Readers' Choice Awards erkennen de meest impactvolle producten van de fysieke beveiligingsindustrie die het afgelopen jaar zijn gelanceerd in 15 verschillende categorieën. De keuze van de deelnemers wordt gemaakt door de mensen die deze producten dagelijks gebruiken en installeren. In totaal namen ruim 1.800 beveiligingsprofessionals deel aan de stemming van 2023.

Dit zijn onze eerste onderscheidingen van de Amerikaanse professionele beveiligingsgemeenschap. We zijn bijzonder blij om te zien dat de Amerikaanse markt de baanbrekende technologieën en innovaties van Ajax hartelijk verwelkomt. Ons team werkt onvermoeibaar om het product aan te passen aan de behoeften en eisen van de regio, en om het systeem compatibel te maken met de lokale normen. De expertise van Amerikaanse veiligheidsspecialisten is voor ons van onschatbare waarde en we zijn zeer dankbaar voor hun steun en de overwinning van vandaag. Valentin Hrytsenko, algemeen marketingdirecteur bij Ajax Systems

FireProtect 2 is de nieuwe generatie Ajax-brandmelders en biedt een geheel nieuw kwaliteitsniveau op het gebied van brandveiligheid. De unieke optische kamer vereist geen regelmatige reiniging, de dual-spectrumsensor onderscheidt rook van stoom, de thermistor reageert snel op brandende synthetische materialen en geavanceerde software minimaliseert hinderlijke triggers. De detector kan autonoom werken of deel uitmaken van het Ajax-systeem en communiceren met het bedieningspaneel via het Jeweller-radioprotocol (tot 1700 m).

MotionCam Outdoor (PhOD) is een draadloze bewegingsmelder voor buiten die bij alarm en op aanvraag foto's maakt. Onmiddellijke en nauwkeurige detectie van inbraken, zeer laag energieverbruik, heldere foto's onder alle weersomstandigheden, dag en nacht: alles is aanwezig om superieure buitenbeveiliging te garanderen. Dankzij het visuele bewijs dat beschikbaar is in Ajax-applicaties kan het bewakingscentrum snel verifiëren of de dreiging reëel is en dienovereenkomstig reageren. Door twijfel op te lossen, kunnen gebruikers zichzelf bevrijden van zorgen en beveiligingsbedrijven om ongegronde patrouilleoproepen te voorkomen.

Ajax Systems betrad officieel de Amerikaanse markt in 2022. Tegenwoordig is het een van de strategische prioriteitsmarkten van het bedrijf die hoge verkopen genereert en aanzienlijke feedback geeft van de professionele gemeenschap. Tegenwoordig is Noord-Amerika een van de belangrijkste strategische regio's van Ajax.

Deze onderscheiding is de vierde die in 2023 aan Ajax Systems wordt toegekend. Eerder dit jaar werden het bedrijf en zijn producten erkend door de Australian Security Industry Awards , GIT Security Award , PSI Premier Awards . Daarnaast staat Ajax Systems ook op de shortlist voor de komende Security & Fire Excellence Awards in vier categorieën.

laat een reactie achter
All comments are moderated before being published. Lees ons privacybeleid en onze servicevoorwaarden.

Gerelateerde berichten

  • Ajax nouvelle logique de système : Ajax espace.

    Ajax nieuwe systeemlogica: met Ajax spatie.

  • Photo par calendrier : nouvelle fonction pour les détecteurs MotionCam (PhOD)

    Photo par calendrier : nouvelle fonction pour les détecteurs MotionCam (PhOD)

  • FireProtect 2 récompensé par un Honorable GIT Security Award 2024

    FireProtect 2 geëerd met een eervolle GIT Security Award 2024