Bescherming tegen elke dreiging

De Baseline-productlijn omvat apparaten die bedoeld zijn om privé- en commerciële eigendommen te beschermen tegen waterlekkage. Dankzij onze innovatieve technische oplossingen hebben we geavanceerde functies met een grote autonomie kunnen plaatsen in de compacte afmetingen van onze draadloze apparaten voor het opsporen en voorkomen van waterlekken.

Geen druppel moeite

WaterStop sluit automatisch het water af in 5 seconden op een locatie die is uitgerust met een Ajax-beveiligingssysteem als leaksProtect of een waterlekdetector van derden wordt geactiveerd. Het apparaat combineert een kwaliteitsventiel en een krachtige elektromotor. U kunt WaterStop overal ter wereld bedienen en de status controleren: u hebt alleen een internetverbinding en een Ajax-applicatie nodig. U kunt ook een scenario maken om het water op een bepaald tijdstip of bij het inschakelen van het systeem uit te schakelen.

Gevarenmeldingen

Ajax brandmelders zijn voorzien van een krachtige 85 dB sirene. Voor elk alarm of elke gebeurtenis zendt de detector onmogelijk te negeren geluiden uit met verschillende patronen, waardoor het gemakkelijk is om het type dreiging te herkennen en dienovereenkomstig te reageren. Alle brandmelders kunnen tegelijkertijd brand signaleren: het duurt slechts ongeveer 20 seconden om het gekoppelde alarm te activeren. Als onderdeel van het Ajax-systeem worden ook kritieke alarmen en waarschuwingen verzonden vanuit de mobiele en desktop-applicaties van Ajax, die gebruikers en centrale meldkamers op de hoogte stellen van gevaar.

FireProtect 2 détecteur incendie et de chaleur Détecteur AjaxSystems

Naleving van strenge brandveiligheidsnormen

Het Ajax-productportfolio omvat een breed scala aan branddetectoren met verschillende soorten sensoren en verschillende batterijopties om aan alle markteisen te voldoen. Detectoren zijn verkrijgbaar met hitte-, rook- en koolmonoxidesensoren, afzonderlijk of gecombineerd in één behuizing. Elk apparaat kan 10 jaar werken met de ingebouwde batterijen of tot 7 jaar met de vervangbare batterijen. Alles voldoet aan de belangrijkste brandveiligheidsnormen: Ajax brandmelders voldoen aan EN 14604:2005/AC:2008, EN 50291-1:2018 en Q mark.

Betrouwbare draadloze technologieën

Het Ajax-systeem maakt gebruik van beveiligde tweerichtingsradiocommunicatie op basis van het eigen Jeweler-protocol. Het ondersteunt blokcodering en apparaatauthenticatie voor elke sessie met het paneel om sabotage, spoofing of gegevensdiefstal te voorkomen. De automatische controle van het stroomverbruik maakt hem energiezuinig, omdat hij niet altijd het maximale vermogen van de radiozenders van de systeemapparaten gebruikt. Ook is het toestel stabieler omdat het gebruik maakt van radiofrequenties met minder storing. De krachtcentrales van Ajax gebruiken frequency hopping om te beschermen tegen radio-interferentie en signaalonderschepping. Het systeem verandert automatisch de frequentie binnen een band en stelt het beveiligingsbedrijf en de gebruikers op de hoogte van de storing.

Ajax LeakProtect & WaterStop

Een persoonlijk aanbod? een vraag ?

Wenst u een gepersonaliseerde offerte? neem contact met ons op via onderstaand formulier en we doen u graag een persoonlijk aanbod.

Ajax MotionProtect - Techniconcept Security