OS Malevich-update voor Ajax Hub

Mise à jour OS Malevich pour Hub Ajax
Eric Cooremans

logo ajax Malevich - Techniconcept Security

Malevich OS 2.12: volledige controle over het communicatiesysteem van het bedieningspaneel en meer functies voor Ajax-sirenes

De Malevich OS-update 2.12 stelt s irènes Ajax in staat om te waarschuwen wanneer deuren worden geopend wanneer het beveiligingssysteem is uitgeschakeld. Deze functie is erg handig in een winkel of een privéwoning. Nieuwe instellingen maken het flexibeler om meldingen over in-/uitschakelvertragingen te configureren, inclusief de meldingen die worden verzonden wanneer het systeem in Nachtmodus om de slaap van dierbaren.

Bovendien verbetert de nieuwe firmware het brandalarmsysteem en kunt u meldingen configureren over het verlies van communicatie met Ajax Cloud op elk van de netwerken: mobiel, Ethernet of Wi-Fi.

Meldingen bij verlies van communicatie met de centrale op een van de netwerken

Ajax Malevich notification - Techniconcept Security

Meldingen over verbindingsverlies met Ajax Cloud-server worden informatiever. Nu kunt u in de "Service"-instellingen van een controlepaneel het verzenden van een melding configureren in geval van verlies of deactivering van de verbinding met een specifiek communicatienetwerk. U kunt het verzenden van deze melding tot 30 minuten uitstellen. Deze functie verbetert niet alleen het communicatiebeheer van het beveiligingssysteem voor de gebruikers, maar kan ook dienen als alarmbevestiging voor de centrale meldkamer.

Volgens de Spaanse wet mogen centrale meldkamers bijvoorbeeld alleen reageren op een bevestigd alarm. Dit kan een opeenvolgend alarm zijn dat wordt gegenereerd door drie verschillende detectoren of een alarm dat wordt gegenereerd door een detector gevolgd door een specifieke systeemgebeurtenis. Wanneer een centrale meldkamer bijvoorbeeld een melding van communicatieverlies ontvangt en daarna een alarm van een detector, afgegeven via een back-upkanaal, zal dit ervoor zorgen dat een patrouille wordt verzonden.

De effecten zullen hetzelfde zijn als beide netwerken zijn afgesneden. Deze responsalgoritmen worden door beveiligingsbedrijven over de hele wereld gebruikt omdat ze de kosten van onnodig patrouilleren drastisch verminderen.

De blauwe bel

Ajax fonction carillon - Techniconcept Security
Met de functie Ingangsbel kunt u een Ajax-sirene gebruiken met een openingsdetector, die een winkelbel zou vervangen . Het geeft winkelmedewerkers een signaal dat een klant door de deur is gelopen of, in een huis, dat iemand door de achterdeur is binnengekomen.

Fonction carillon ajax alarme - Techniconcept Security

Het sirenegeluid is kort en verschilt van het alarm, en het volume kan in de app worden aangepast. De sirene heeft 4 signalen om uit te kiezen, waardoor het mogelijk is om de bel van elke deur te onderscheiden. Zodra de Entry Chime-functie is ingeschakeld, verschijnt er een blauw belpictogram in de Ajax-applicatie om aan te geven dat de functie is ingeschakeld. U kunt deze functie tijdelijk uitschakelen door op het pictogram te tikken.

De Entry Chime-functie is beschikbaar voor sirenes met firmware:

HomeSiren - 5.55.1.0 en hoger
StreetSiren - 3.73.1.0 en hoger versie
laat een reactie achter
All comments are moderated before being published. Lees ons privacybeleid en onze servicevoorwaarden.

Gerelateerde berichten

 • Ajax nouvelle logique de système : Ajax espace.

  Ajax nieuwe systeemlogica: met Ajax spatie.

 • Photo par calendrier : nouvelle fonction pour les détecteurs MotionCam (PhOD)

  Photo par calendrier : nouvelle fonction pour les détecteurs MotionCam (PhOD)

 • FireProtect 2 récompensé par un Honorable GIT Security Award 2024

  FireProtect 2 geëerd met een eervolle GIT Security Award 2024

 • Ajax Systems remporte deux prix dans le cadre des SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards aux États-Unis

  Ajax Systems wint twee prijzen bij de SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards in de Verenigde Staten