KeyPad Plus: nieuw Ajax alarmtoetsenbord

KeyPad Plus : nouveau clavier pour alarme Ajax
Eric Cooremans

Met KeyPad Plus kunnen gebruikers van Ajax-systemen snel en betrouwbaar profiteren van contactloze identificatie. Om de beveiligingsmodus te wijzigen, hoeft de gebruiker slechts een van de toegangsapparaten in te schakelen; de Pass-kaart of de Tag-sleutelhanger , voor het toetsenbord. Deze toegangsapparaten zijn beveiligd tegen vervalsing en kunnen worden aangesloten op meerdere beveiligingssystemen. KeyPad Plus is een handige oplossing voor toegang tot uw huis of kantoor, toegangscodes en valse alarmen behoren tot het verleden.

KeyPad Plus maakt gebruik van de beste draadloze identificatietechnologie op de markt. Elke Pass en elke Tag is uitgerust met een authentieke DESFire®-chip. Deze technologie wordt gebruikt voor de overdracht van Europees kapitaal en voor toegang tot NASA-systemen. Het toegangsapparaat verzendt alleen gegevens naar het toetsenbord na een directe authenticatiesessie. De verzonden gegevens worden versleuteld met behulp van het AES-algoritme en het zou miljoenen jaren duren om deze met succes te hacken.

AjaxPass et AjaxTag

De systeembeheerder heeft volledige controle over de activiteit en toegangsrechten van elke Pass en Tag . De Ajax-applicatie kan de toegang van een gebruiker tot het beveiligingssysteem onmiddellijk in realtime beperken, uitbreiden of blokkeren. Pass en Tag kunnen ook worden toegewezen aan een specifieke gebruiker die vooraf gedefinieerde machtigingen heeft waarmee hij individuele groepen van het systeem of het hele sitesysteem kan beheren. Elke in- of uitschakeling wordt vastgelegd in het gebeurtenislogboek.

Een universele sleutel en bezoekerstoegang

Met KeyPad Plus kunt u meerdere beveiligingssystemen beheren met één toegangsapparaat. Het ingebouwde geheugen is voldoende om de ID's van 13 hubs op te slaan, de toegangsapparaten worden universele sleutels die de beveiligingssystemen van kantoren, appartementen, huizen en magazijnen kunnen beheren.

Ajax-systemen kunnen maximaal 200 tags of Pass ondersteunen. U hoeft geen nieuwe accounts aan te maken voor nieuwe gebruikers, u hoeft alleen het apparaat een naam te geven en toegangsrechten in te stellen. Alles gebeurt met een paar klikken in de Ajax-applicatie . KeyPad Plus is daarom een ​​praktische oplossing voor kantoren en geeft tijdelijk of extern personeel toegang tot systeembeheer.

Uitzonderlijke autonomie en anti-sabotagesysteem

KeyPad Plus heeft de nieuwste firmware en batterijen met een zeer hoge capaciteit. Door de combinatie van deze twee functies kan het toetsenbord 3,5 jaar werken op een enkele set batterijen, zelfs als de contactloze identificatiefunctie dagelijks wordt gebruikt. En als de kaart- en sleutelhangerlezer gedeactiveerd is, kan deze batterijlevensduur oplopen tot 4,5 jaar.

Het nieuwe toetsenbord is ook beveiligd tegen hacken en als iemand een ongeldige toegangscode probeert te gebruiken, wordt er een alarm geactiveerd door het systeem. Als iemand probeert de gebruiker te dwingen zijn toegangscode in te voeren, kan met de dwangcode een stil alarm worden verzonden naar de meldkamer zonder dat ze worden blootgesteld door een sirene of de toepassing te activeren. Misbruikers zullen denken dat ze niet worden bedreigd. Maar andere gebruikers en de meldkamer worden direct op de hoogte gesteld.

KeyPad Plus

KeyPad Plus heeft alle functies geërfd die het meest worden gewaardeerd door gebruikers: de eenvoud van de verbinding via de app, de eenvoudige montage met de SmartBracket-montagebeugel, de configuratie op afstand en het lage onderhoud dat het vereist.

Tegelijkertijd is KeyPad Plus qua gebruik een revolutionair draadloos toetsenbord. We zijn ervan overtuigd dat onze gebruikers het minimalistische ontwerp en de veelzijdigheid van contactloos systeembeheer zullen waarderen, en eigenaren en professionals uit de industrie zullen de realtime toegangscontrole en betrouwbaarheid van het apparaat waarderen.

laat een reactie achter
All comments are moderated before being published. Lees ons privacybeleid en onze servicevoorwaarden.

Gerelateerde berichten

 • Ajax nouvelle logique de système : Ajax espace.

  Ajax nieuwe systeemlogica: met Ajax spatie.

 • Photo par calendrier : nouvelle fonction pour les détecteurs MotionCam (PhOD)

  Photo par calendrier : nouvelle fonction pour les détecteurs MotionCam (PhOD)

 • FireProtect 2 récompensé par un Honorable GIT Security Award 2024

  FireProtect 2 geëerd met een eervolle GIT Security Award 2024

 • Ajax Systems remporte deux prix dans le cadre des SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards aux États-Unis

  Ajax Systems wint twee prijzen bij de SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards in de Verenigde Staten