Ajax Systems finalist op de Security & Fire Excellence Awards 2021 in 2 categorieën

Ajax Systems finaliste aux Security & Fire Excellence Awards 2021 dans 2 catégories - Techniconcept Security
Eric Cooremans

Ajax MotionCam Outdoor


We hebben geweldig nieuws om met je te delen! Ajax Systems werd aangekondigd als finalist van de Security & Fire Excellence Awards van dit jaar in 2 categorieën.

Onze nieuwe MotionCam Outdoor-detector is genomineerd voor Security Hardware Product Innovation of the Year . Daarnaast zal ons bedrijf ook strijden om de titel van Fabrikant van beveiligingshardware van het jaar .

Dit jaar gepresenteerd, MotionCam Outdoor is een draadloze bewegingsdetector voor buiten, uitgerust met een camera, die inbraak herkent vanaf de eerste stappen op het grondgebied en dit bevestigt met een geanimeerde reeks foto's. Met visuele verificatie kan de situatie onmiddellijk worden beoordeeld, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken en beveiligingsbedrijven onnodige patrouilles hoeven te mobiliseren.

Met MotionCam Outdoor krijgt het uiten van twijfel een nieuwe dimensie. De beste optieken met HDR-camera en infraroodverlichting produceren heldere, heldere beelden bij elk weer, dag en nacht.


Als fabrikant hebben we onlangs een nieuwe fabriek geopend, de mijlpaal van een miljoen gebruikers wereldwijd gepasseerd en de FCC- en IC-certificeringen verkregen waarmee Ajax binnenkort nieuwe markten kan betreden met de 915 MHz-frequentieband.

Over de Security & Fire Excellence Awards

Security & Fire Excellence Awards is een jaarlijkse ceremonie, ondersteund door IFSEC en FIREX International. Het evenement belicht de beste specialisten, projecten en processen die de beveiligings- en brandbeveiligingsindustrieën te bieden hebben. De winnaars van dit jaar worden op 23 november bekend gemaakt.

Volg de link voor de volledige lijst met finalisten.

Dit is niet de eerste prijs die Ajax Systems heeft ontvangen van de Britse beveiligingsprofessionals. In 2017 won Ajax The Best Security System Award op IFSEC. En vorig jaar kozen lezers van het tijdschrift PSI MotionCam als Intruder Product of the Year .

laat een reactie achter
All comments are moderated before being published. Lees ons privacybeleid en onze servicevoorwaarden.

Gerelateerde berichten

 • FireProtect 2 récompensé par un Honorable GIT Security Award 2024

  FireProtect 2 geëerd met een eervolle GIT Security Award 2024

 • Ajax Systems remporte deux prix dans le cadre des SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards aux États-Unis

  Ajax Systems wint twee prijzen bij de SecurityInfoWatch.com Readers' Choice Awards in de Verenigde Staten

 • Le KeyPad TouchScreen : Gestion du système Ajax

  KeyPad TouchScreen release: Tilt het Ajax-systeembeheer op een hoger niveau

 • Les détecteurs MotionCam et MotionCam Outdoor prenant en charge les photos sur demande

  MotionCam en MotionCam Outdoor ondersteunen foto's op aanvraag